7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Ramazan etkinlikleri beğeni topluyor

Gümüşhane Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Ramazan etkinlikleri devam ediyor.

Atatürk parkında her akşam farklı bir etkinlik gerçekleştiren Gümüşhane Belediyesi, yüzlerce vatandaşı da bir araya getiriyor.


Hafta içi her gün teravih namazından önce Çanakkale destanında sembol olmuş kahramanların hikâyesini konu alan ‘Kınalı Kuzular’ adlı dizi film, teravih namazından sonra ise dini ve milli içerikli sinema filmlerinin yanı sıra vizyondaki yeni filmler açık hava sinemasında gösterime sunuluyor.


Etkinliklerin hafta sonu programları ise tasavvuf, semazen, yerel sanatçılar, aşıklar, şiir dinletileri ile devam ediyor.


Gece geç saatlere kadar süren etkinliklere zaman bulduğu her fırsatta katıldığını belirten Gümüşhane Belediye başkanı Mustafa Canlı, "Vatandaşlarımıza sadece fiziki projeler değil, sosyal proje ve etkinlikler de götürmek bizlerin vazifesi. Amacımız, halkımıza Ramazan ayı boyunca hazırladığımız etkinliklerle bir nebze olsun eğlendirmek ve dinlendirmek. Bu yıl düzenlediğimiz Ramazan etkinlikleri ile eminim vatandaşlarımız çok eğlenecek. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan şenliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 17:41:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?