6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Rehber öğretmenler toplandı

Gümüşhane Merkez ve İlçelerde görev yapan Rehber Öğretmenler Gümüşhane Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Onur Aydın başkanlığında Gümüşhane Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nde toplandı.


Gümüşhane Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Taş yaptığı konuşmada Rehberlik Psikolojik Danışma Hizmetlerinin ve bunun uygulayıcısı olan Rehber Öğretmenlerin öneminden bahsederek ilde görev yapan rehber öğretmenlere başarılar diledi.
Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Onur Aydın ise konuşmasında 2007–2008 Eğitim öğretim yılının rehberlik çalışmaları açısından son derece verimli geçtiğini ifade ederek, bu dönemde “Haydi Kızlar Liseye”, “İnsan Hakları”, Yeşil Adımlar Madde Bağımlılığını Önleme” ve “Silahını Bırak Oyuncağını Al” gibi projelerin başarıyla gerçekleştirildiğini dile getirdi.


Aile Eğitimi Seminerlerinin ihtiyaca göre okullarda verilmeye devam edeceğini vurgulayan Aydın, “Rehberlik Çerçeve Programları sene sonunda Okul Rehberlik Hizmetlerine yönelik olarak rapor olarak verilecektir. Kaynaştırma öğrencilerine yönelik olarak yapılan uygulamaların değerlendirilmesi yapıldı. 2008–2009 yılına ait Rehberlik çalışmaları hakkında beklentiler masaya yatırılarak rehber öğretmenlerle beyin fırtınası gerçekleştirildi” dedi.


Toplantı sonunda Gümüşhane’de görev yapan Rehber Öğretmenlere yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. Toplantı katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 12:38:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?