6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Rektör Günaydın'a tam destek

Memur-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Veli Ağaç, Sağlık-Sen Başkanı Özcan Köprülü, Diyanet-Sen Başkanı Mürsel Gergin, Bem Bir-Sen Başkanı Harun Şeker, Büro Memur-Sen Başkanı Eyüp İslamoğlu, Bayındır Memur-Sen Başkanı Adnan Varan, Enerji Memur-Sen Başkanı Mürsel Yaşar ve Eğitim Bir-Sen Basın Yayın Sekreteri İsmail Hayal’den oluşan Memur Sen temsilcileri Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof Dr İhsan Günaydın’ı makamında ziyaret etti.


Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Memur-Sen adına Şube Başkanı Veli Ağaç, üniversitenin Gümüşhane’ye ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Gümüşhane’mizin sosyal, ekonomik ve kültürel bakımdan gelişmesinde üniversitenin katkısı tartışılamayacak kadar önemlidir. Bu yüzden yeni kurulan üniversitemize niteliği yüksek bölümlerin açılması ve öğrenciler tarafından tercih edilen bir üniversite olması kuruluş aşamasında vereceği imaja bağlıdır.

Genç kurumlara genç ve dinamik idarecilerin atanması bir şanstır. Prof Dr İhsan Günaydın’ın Türkiye’nin en genç ve dinamik rektörü olması ve pozitif enerji yayması ilimiz ve üniversitemiz için avantajdır. Ayrıca öğretmen yetiştirme geleneğine sahip, Cumhuriyetin ilk yıllarından beri her ailede bir öğretmen bulunan ilimizde Eğitim Fakültesinin olmayışı bir eksikliktir. Bu konuda tüm Gümüşhane’nin geleceğimize ışık tutacak olan üniversitemize sahip çıkacağına inancımız tamdır. Gümüşhane Memur Sen Teşkilatı olarak üniversitemize her türlü katkıyı vermeye hazırız.” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 13:55:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?