6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Rektör Şiran'ı ziyaret etti

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, işadamı Ali Beyaz’ın daveti üzerine gittiği Şiran ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.


İlçe girişinde kalabalık bir grup tarafından araçlarla konvoy eşliğinde karşılanan Rektör Günaydın, ilk olarak Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit’i makamında ziyaret etti.
Rektör Prof.Dr. İhsan Günaydın ve Kaymakam Ahmet Özyiğit, Yüksek Okul Kurma Derneği Başkanı Kurtuluş Halep, AK Parti ilçe Başkanı Bekir Kara, Şiran İl Genel Meclis Üyeleri Abdullah Kara, Şahbender Polat ve kalabalık bir grupla birlikte ilçe de işadamları tarafından yaptırılan meslek yüksek okulu, lojmanlar ve yurt binalarında incelemelerde bulundu.


Şiranlı iş adamı Ali Beyaz, burada Rektör Günaydın'a ilçeye bir fakülte istediklerini ve fakülte binalarının ise yine kendileri ve Şiranlı iş adamları tarafından yapılacağının sözünü verdi. Rektör Günaydın ise, Şiran Meslek Yüksek Okulu'nun 2009-2010 öğretim yılından itibaren açılacağını belirterek, bu okula tarım teknolojileri, maden teknikerliği ile taş ve mermer işlemeleri bölümlerini açmayı düşündüklerini söyledi

İha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 14:29:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?