6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Rektörlüğe Prof.Dr.Günaydın atandı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Gümüşhane Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. İhsan Günaydın’ın hafta sonuna kadar Gümüşhane’ye gelmesi bekleniyor.


Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölüm Başkanlığı görevinde iken, Gümüşhane Üniversitesi rektörlüğüne atanan Günaydın’ın Pazartesi günü yapılacak olan törenlere katılacağı öğrenildi.


Günaydın’ın özgeçmişi şu şekilde: 1969 yılında Trabzon’un Tonya ilçesinde doğan Günaydın, Orta öğrenimini burada tamamlayarak 1991 Yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İİBF'den derece ile mezun oldu. 1998'de KTÜ İİBF'de Yardımcı Doçent, 2000'de Doçent ve Şubat 2006'da Profesör olan Günaydın burada Anabilim dalı başkanlığı, fakülte yönetim kurulu üyeliği, fakülte kurulu üyeliği, Maliye Bölüm Başkanlığı görevlerinde bulundu. Günaydın'ın 50'nin üzerinde ulusal ve uluslararası makalesi ve bir kitabı var. Evli ve iki çocuk babası olan Günaydın İngilizce bilmektedir.

İha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 18:29:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hacı selvi IP: 88.237.143.xxx Tarih : 12.09.2008 02:19:43

çok üzüldüm desem hiç yanlış olmaz gümüşhanenin kaderini özellikle eğitim konusunda kara bulut gibi trabzonlular engelliyor eğitim il başarı puanımıza bakın eğitim veren eğitmenlerimizin nereli olduklarına bakın bana umarım hak verirsiniz sözüm ona REKTÖRÜMÜZE değil ama kötü kaderimize diyorum kendilerinede hayırlı olsun diyorum.