7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Resepsiyona ilgi büyüktü

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu'nun cumhuriyetin kuruluşunun 85. yıldönümü dolayısıyla verdiği resepsiyonda, 100 yaşını aşan Cafer Şen ilgi odağı oldu.


Vali Enver Salihoğlu'nun talimatıyla 2 yıldır Halk Eğitimi Merkezi salonunda halka açık düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu'na bu yıl katılım beklenenin üzerinde oldu. Resepsiyona Vali Salihoğlu, eşi Sabiha Salihoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı başta olmak üzere askeri ve mülki erkanın yanı sıra çok sayıda kurum müdürü, vatandaş, şehit ve gazi aileleri ile siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Konukları eşi Sabiha Salihoğlu ile birlikte kapıda karşılayan Vali Salihoğlu, masaları tek tek gezerek konuklarıyla sohbet etti. Şehit ve gazi aileleriyle de sohbet eden Vali Salihoğlu, yaşı 100'ün üzerinde olan Cafer Şen'le özel olarak ilgilendi. Gecede Şiran'ın Yeşilbük beldesi eski Belediye Başkanı Ziya Yılmaz'ın okuduğu şiir duygusal anlar yaşatırken, üzerinde "Cumhuriyetimizin 85. Yılı Kutlu Olsun" yazan pastayı Vali Salihoğlu, Cafer dede, şehit aileleri ve diğer protokol üyeleriyle birlikte kesti. Vali Salihoğlu, pastanın ilk dilimini kendi elleriyle Cafer dedeye yedirdi.


Resepsiyonda ayrıca cumhuriyetle yaşıt olan Niyazi Ural (Köse), Şükrü Yöndemir (Kürtün), Cafer Şen (Kürtün), Hasan Odabaş (merkez), Mehmet Bayramoğlu (Şiran), Hacı Burhan Şahin'e (Kelkit) Vali Salihoğlu tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Resepsiyon, tüm konukların katılımıyla coşkuyla söylenen 10. Yıl Marşı ile sona erdi.
Bu arada, aynı masada gazetecilere poz verirken "Aramızı kimse bozamaz" diyen AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Yusuf Özgün ve CHP İl Başkanı Erkan Pelit'e, masada bulunan diğer misafirler "Aman Baykal duymasın" karşılığını verdi.

İha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 09:19:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?