5
Mayıs
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Resepsiyona vatandaşlar da katıldı

Gümüşhane'de düzenlenen cumhuriyet resepsiyonuna vatandaşlar da katıldı. 

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, eşi Sabiha Salihoğlu ile birlikte bugüne kadar valilik konutu ya da turistik otellerde düzenlenen ve sadece kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı cumhuriyet resepsiyonunda bir değişiklik yaptı. Halk Eğitim Müdürlüğü Salonu'nda verilen resepsiyona bu yıl vatandaşlar da davet edildi. Gelenleri giriş kapısında karşılayan Vali Salihoğlu ve eşi, herkesle selamlaştı. Resepsiyona şehit aileleri, gaziler, engelliler, 80. Yıl Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan kimsesiz çocuklar ve çok sayıda yönetici katıldı. 

Bütün masaları dolaşarak herkesle konuşan Salihoğlu çiftinin şehit aileleriyle sohbeti sırasında duygulu anlar yaşandı. Üzerine Türk bayrağı motifi işlenmiş cumhuriyet pastasını şehit aileleriyle birlikte kesen Vali Salihoğlu ve eşi, "Bu cumhuriyet, hepimizin rahmet ve şükranla andığı şehitlerimizle yaşıyor" dedi. 

Resepsiyona, AK Parti Milletvekili Temel Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Yiğit, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Keser ve İl Emniyet Müdürü Ali Tom da katıldı.
iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2006 Pazartesi 11:46:47
Güncelleme :30 Ekim 2006 Pazartesi 11:52:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?