6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Sağlık çalışanları yemekte buluştu

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Gümüşhane’de doktor, eczacı ve sağlık kurumları çalışanlarına yemek verildi.

Gümüş Otelde gerçekleştirilen yemeğe Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Gümüşhane Ak Parti Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yılmazer, AK Parti İl Başkanı Yusuf Özgün, doktorlar, eczacılar ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen yemekte konuşma yapan Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, 14 Mart Tıp Bayramı’nda hekim camiasının, sağlık camiasının kenetlenmesini, sevgi yumağı oluşturması, kendi aralarında oluşturacakları bu sevgi yumağını hizmet sundukları vatandaşa, hasta topluma aksettirmelerinin kendilerinin en büyük isteği olduğunu söyledi. Milletvekili Aydın, gelecek yıllarda bu haftayı sağlık haftası olarak kutlamak istediklerini belirterek bu sağlık haftalarını da sevgi temeli üzerine kurmak istediklerini ifade etti.

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu ise yaptığı konuşmada sağlığın tüm çalışanlarının tıp bayramını kutlayarak böyle günlerde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2008 Cumartesi 13:27:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?