7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Sağlık Lisesi'ne spor kulübü derneği

Gümüşhane Sağlık Meslek Lisesi’ne Spor Kulübü Derneği kuruldu.

Derneğin Geçici Yönetim Kurulu Başkanlığına Beden Eğitim Öğretmeni Cengiz Yılmaz getirilirken, Yönetim Kurulu Üyeleri ise, Hamit Tanış, Yakup Duran, Şenay Akagündüz, Yusuf Özdoğan, Hakan Çetinova ve Alev Kılıç’tan oluşturuldu. Dernek Başkanı Cengiz Yılmaz;“Gümüşhane Sağlık Meslek Lisesi’ne kurduğumuz Spor Kulübü Derneğimiz, Gümüşhane merkezdeki lise düzeyindeki okullarda ilk dernek oldu” dedi.

Yılmaz, derneğin kurulmasındaki amaçlarının gençlere spor alışkanlığını kazandırmak olduğunu belirterek, “Gençlerimizi zararlı ve kötü alışkanlıklarda uzak tutmak, sağlıklı ve ahlaklı nesiller yetiştirmek için derneğimizi kurduk. Dernek çatısı altında amatör ve profesyonel branşlarda spor müsabakalarına katılarak, dereceler girmeyi hedefliyoruz. Tüm spor branşlarında faaliyet gösterecek gençleri dernek çatısı altında sportif faaliyetlere yönlendirmek ve öğrencilerimize spor alışkanlığını aşılamak istiyoruz.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2007 Çarşamba 12:34:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hayri çak IP: 212.174.15.xxx Tarih : 22.06.2007 00:56:20
gümüşhane S.M.L mezunu olarak çok sevindim böyle şeyler bizim zamanımızda da olsaydı.bir mezun olarak başarılar diliyorum,