7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Şampiyon atlete ödül

Eylül ayında İsviçre' de yapılacak olan Dünya Dağ koşusu Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan atletlerin belirlendiği Türkiye Dağ Koşusu şampiyonasında Genç Erkekler kategorisinde birinci olan Ercan Muslu, Vali Enver Salihoğlu tarafından altın ile ödüllendirildi.
Geçtiğimiz günlerde Antalya'nın Akseki ilçesinde yapılan koşularda Genç Erkekler kategorisindeki 8 bin 500 metrelik parkuru 30 dakika 55 saniyede tamamlayan Ercan Muslu Türkiye birincisi oldu.

İl Gençlik ve Spor Müdürü Coşkun Çildoğan ile Muslu'yu makamında kabul eden Vali Salihoğlu, Eylül ayı içerisinde İsviçre'de yapılacak olan Dünya Dağ Koşusu şampiyonası için başarı dileklerinde bulundu. Vali Salihoğlu:“Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek sporcumuz Ercan'a güvenimiz tamdır. Madalya ile döneceğine inanıyoruz.” dedi.

Genç koşucunun Eylül ayı içerisinde Ankara'da yapılacak kampa katılarak oradan İsviçre'ye hareket edeceğini söyleyen İl Gençlik ve Spor Müdürü Coşkun Çildoğan, daha önce girdiği tüm müsabakalardan madalya ile dönen Ercan Muslu'dan dünya şampiyonasından da madalya beklediklerini belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 11:39:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?