7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Sen de kimsin uşağım?

Köy gezilerini sürdüren Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, ziyarette bulunduğu Torul ilçesine bağlı Işık köyünde, bostanında çalışan yaşlı bir kadınla sohbet etti.

Yaşlı kadının bostanında çalıştığını fark eden Vali Salihoğlu, kadının yanına kadar giderek hal hatır sordu. 70 yaşındaki Halise Öztürk'ün “Sen de kimsin uşağım?” sorusuna Salihoğlu, vali olduğunu söyleyince yaşlı kadın “Kusura bakma, ben bu güne kadar hiç vali görmedim. İlk defa vali görüyorum. Yaşlılığıma bağışla, gözlerim iyi görmüyor” şeklinde cevap verdi. Öztürk'ün cevabı üzerine Vali Salihoğlu, “Üzülme tedavini yaptırıp, rahatlıkla görmen için gözlük alalım, sen bana gel” diyerek söz verdi.

Vali Salihoğlu, yaşlı kadının eşi Temel Öztürk'ün ise yatalak hasta olduğunu öğrenince eve geçerek yaşlı adamı evinde ziyaret etti. Gününü yatakta radyo dinleyerek geçirdiğini söyleyen Temel Öztürk'ün tedavisi ile ilgilenilmesi ve yaşlı çifte yardımda bulunulması için beraberince incelemeye katılan Torul Kaymakamı Çetin Oktay Kaldırım'a talimat verdi. 

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2007 Pazar 23:36:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Armagan BAYRAK IP: 85.104.53.xxx Tarih : 26.06.2007 11:18:24
Vay Be Ne VaLi Ama ALLAH BaşımızDan Eksik Etmesin...