7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

'Sevgi Yumağı' 15 bin kişiyi sardı

Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şubesi'nce beş yıl önce kurulan "Sevgi Yumağı Mağazası"ndan 15 bin vatandaşa giyecek yardımı yapıldığı bildirildi. 

TKB Gümüşhane Şubesi Başkanı Aynur Çubukçu, Özel İdare İş Hanı'ndaki "Sevgi Yumağı Mağazası"ndan yararlanmak için 15 bin vatandaşın başvuruda bulunduğunu, yapılan başvuruların da karşılandığını söyledi. Sevgi Yumağı Mağazası'nda vatandaştan alıp vatandaşa verdiklerini belirten Başkan Çubukçu: "Vatandaşlarımızın elbise dolaplarında duran, bir iki kez kullanıldıktan sonra kullanılmayan giysileri imza karşılığı alıp ihtiyaçlı olan vatandaşlarımıza yine imza karşılığı veriyoruz. TKB Gümüşhane Şubesi olarak genel merkezimizden bu konuda da yardım istedik. Genel merkezimiz bu çalışmamıza büyük katkı verdi. 

Beş yıl önce açtığımız 'Sevgi Yumağı Mağazamızdan bu güne kadar kadın, erkek ve çocuk olmak üzere 15 bin vatandaşımıza giysi dağıttık. Dağıtılanlar içerisinden ayakkabıdan kışlık ve yazlık tüm giyecekler var" açıklamasında bulundu.
iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2007 Pazartesi 17:43:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aysel öktem IP: 88.245.37.xxx Tarih : 21.03.2007 12:29:17
Bu açmış olduğunuz mağaza bence çok duyarlı bir davranış.Duyduğum zaman sizleri gönülden tebrik ettim.Ben İstanbul'da ikamet etmekteyim fakat ailem orada ve bende Gümüşhane'li ve duyarlı bir vatandaş olarak buradaki çevremden temin ettiğim kıyafetleri aileme gönderiyorum onlarda sizlere iletiyor.Tekrar tebrikler.