6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

SGK mensuplarına liderlik eğitimi

Gümüşhane Sosyal Güvenlik Kurumu düzenlediği program ile Gümüşhane, Bayburt ve Iğdır İl müdürlüklerinin personellerine motivasyon ve liderlik eğitimi verecek.
Avrupa, Asya ve Afrika ülkelerinde de eğitim veren kişisel gelişim uzmanı Dr. Ala Elcircevi’nin katılacağı program hakkında yazılı bir açıklama yapan Gümüşhane Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bilal Başer, programın 5502 Sayılı yasa ile kurulan ve Sosyal Güvenlik Kurumlarını birleştiren Sosyal Güvenlik Kurumunun vatandaş odaklı, hoşgörülü ve kaliteli hizmet sunma anlayışı çalışmaları çerçevesinde yapıldığını söyledi.


Gümüşhane Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün organize ettiği ve Kişisel gelişim Uzmanı Avrupa, Asya ve Afrika ülkelerinde de eğitim veren Dr. Ala Elcircevi’yi 17-18 Kasım 2008 tarihlerinde Motivasyon ve Liderlik Eğitimi için Gümüşhane’ye davet ederek getirdik.


17-18 Kasım tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek motivasyon eğitimlerine Gümüşhane’deki kamu kurum kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin katılımı için Vali Enver Salihoğlu’nun da yazılı talimat verdiğini söyleyen Başer, “Kişisel gelişim uzmanı Dr. Ala Elcircevi’nin Atatürk Kültür Merkezinde vereceği eğitimlere katılan katılımcıların pozitif enerji alacaklarına inanıyoruz. Eğitimin personelimize ve tüm katılımcılara artı katacağına ve hizmetlerin hoşgörü çerçevesinde çok daha kaliteli verileceğine inanıyoruz.” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 15:12:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?