7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Siyaset Akademisi devam ediyor

AK Parti Genel Merkezi Ar-ge Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Programı'nın 2. dönemi Gümüşhane’de devam ediyor.

Dört haftadır devam eden programda belediye başkanları, milletvekilleri, akademisyenler ve uzmanlar katılımcılara bilgi veriyor.

Bu haftaki akademi toplantılarına katılan Gazi Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuncay Önder, çevre ve çevre sorunlarının belediye ve yerel yönetimler açısında değerlendirilmesi ile şehir nedir?, şehirleşme nedir? İmar planı çeşitleri, planların Türkiye deki tarihsel gelişimi gibi konularda katılımcılara bilgi verdi.

Yerel yönetimler konusunda Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya’nın da katıldığı programa Kişisel Gelişim Uzmanı Ali Çiftçi de branşında aktardığı bilgilerle katkı sağladı. Eğitim araçları salonunda gerçekleştirilen programa Ak Parti İl Başkanı Yusuf Özgün, İl Genel Meclis Üyeleri, ilçe başkanları, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Önümüzdeki hafta tamamlanacak olan programın ardından il yöneticilerinin kapsamlı bir basın toplantısı yapması bekleniyor.

.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 23:18:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?