7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Tekke'ye milyon dolarlık spor kompleksi

Türkiye 3.Futbol Ligi 2.Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor Yönetim Kurulu Başkanı Kurban Karagöz, düzenlediği basın toplantısında merkeze bağlı Tekke Beldesi’ne 1 milyon dolara mal olacak spor kompleksi yapılacağını açıkladı. 

Başkan Karagöz, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gümüşhanespor Naim Ağaç Spor Tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Karagöz, 8 ayda biteceği planlanan ve yaklaşık 1 milyon dolara mal olacak olan spor kompleksi için çalışmalara başlanıldığını belirterek: “Çalışmalarımız hızla sürüyor. 8 ay gibi kısa bir süre içerisinde planlanan spor tesislerini tamamlayarak ikinci yarı maçlarımızı kendi sahamızda oynayacağız.” dedi. 

Basın toplantısında 2006-2007 futbol sezonunu değerlendiren Gümüşhanespor Başkanı Karagöz şunları söyledi: “ Geride bıraktığımız sezonun aslında başarılı bir sezon olarak değerlendiriyoruz. Sezon başında biz taraftarlarımıza şampiyonluk sözü vermedik. Güzel ve kaliteli futbol sözümüz vardı, onu da başardık. Şu anda borcumuz olan hiçbir futbolcumuz yoktur. Futbolcularımızın tüm alacakları ödendi. Kulüp olarak da hiç kimseye borcumuz yok.” 

Mevcut teknik kadro ile bağlarını koparmadıklarını belirten Karagöz şöyle devam etti:”En kısa zamanda olağan üstü kongreye gideceğiz. Oluşacak olan yeni yönetim, önümüzdeki sezon teknik kadroyu oluşturacak. Bu günkü mevcut kadro mu olur, yeni bir kadro mu oluşturur ona kongreden sonra karar vereceğiz. “
iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2007 Pazar 11:49:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
izmitli IP: 85.105.128.xxx Tarih : 31.05.2007 14:13:19
Güzel bir haber umarım söylenti değildir.