7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Telekom 'VİTAMİN'i tanıttı

Türk Telekom’un Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa çalışması olan ve Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından hazırlanan TTNET VİTAMİN eğitim destek aracının tanıtımı Gümüşhane’de yapıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan tanıtım toplantısına Vali Enver Salihoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Abidin Bozkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve şirket yetkilileri katıldı.

İl Telekom Müdürü Hüseyin Karasoy, yaptığı konuşmada TTNET VİTAMİN’in ilköğretim 4-5-6-7 ve 8.sınıf öğrencilerinin evlerinden sıkılmadan, eğlenerek okuldaki derslerini bilgisayarları başında tekrar edebilecekleri bir program olduğunu söyledi.

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu ise konuşmasında günümüzde bilgiye ulaşmanın teknolojik imkanlarını bugünün orta yaş sınıfında olanların gıpta ile seyrettiklerini belirterek, “Çocuklarımızın hızlı bilgiye ulaşarak aynı zamanda okul programları ile uyumlu bir çalışma içinde eğitim-öğretimlerini sürdürmeleri çok büyük kolaylıktır. Bu nedenle Türk Telekom’a teşekkür ediyorum. Bu elde ettiğimiz bilgileri iyi değerlendirerek gelecekte bilgi toplumunun iyi ve yetişmiş üyelerini ülkemize kazandırırız.” diye konuştu.

Toplantı Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Satış ve Eğitim Uzmanı Sevtap Atmacagil ve diğer yetkililerin programı tanıtımları ve kokteyl ile sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 17:26:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?