6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Telekom'dan 13 bin kitap

Gümüşhane Valiliği tarafından başlatılan “Okuyan Gümüşhane” projesi kapsamında İl Telekom Müdürlüğü'nce, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 13 bin 340 kitap bağışında bulundu.

Vali Enver Salihoğlu’nun da katıldığı törenle kitapları Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teslim eden İl Telekom Müdürü Hüseyin Karasoy, kampanyanın ilin gelişim, kültürün korunması ve çocukların bilgi açısından zenginleşmesine vesile olacağını söyledi.

Karasoy konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çocuklarımızın ve gençlerimizin kapsamlı bir eğitim görmeleri, farklı bilgi kaynaklarından beslenmeleri ve yeni ufuklara doğru atılım yapabilmeleri için Türk Telekom iş ailesi olarak Valilik makamı tarafından başlatılan ‘Okuyan Gümüşhane’ kampanyası kapsamında ihtiyacı olan İlköğretim okullarına bağışlanmak üzere ‘İlköğretim Öğrencileri İçin 100 Temel Eser’den oluşan 13 bin 340 adet kitabı hibe ediyoruz.”

Vali Salihoğlu ise törende yaptığı konuşmada 13 bin 340 kitapla kampanyaya verdikleri destekten ötürü Türk Telekom yetkililerine teşekkür ederek: “Türk Telekom bizleri sadece sevdiklerimizle buluşturmuyor aynı zamanda kitaplarla da buluşturuyor. Kitapları ihtiyacı olan okullara en kısa zamanda dağıtacağız” şeklinde konuştu.

Törende daha sonra protokolün imzalanmasının ardından kitaplar Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Valilik makamında yapılan kitap teslim törenine Vali Enver Salihoğlu, Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, İl Telekom Müdürü Hüseyin Karasoy, Milli Eğitim ve Türk Telekom yetkilileri katıldı.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 18:56:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?