2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜMÜŞHANE

TOKİ'den, 250 konut daha

Gümüşhane’de incelemelerde bulunan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, Vali Veysel Dalmaz’ı ziyaret ederek ikinci etap olarak Bağlarbaşı Mahallesi’ne 250 adet daha konut yapılacağını söyledi.

Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz’a yapılacak konutlar hakkında bilgi veren TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, 250 konutla birlikte konutların yapılacağı Bağlarbaşı Mahallesi’ne 250 öğrenci kapasiteli ilköğretim okulunun da yapılacağını söyledi.

Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz ise Bağlarbaşı Mahallesi’ne TOKİ tarafından 192 konut yapıldığını belirterek, "Yeni konutlarımızın da aynı mahalleye yapılacak olması, bu mahallemizi modern bir kent durumuna getirecektir" dedi.

Gümüşhane merkez Yeni Mahalle’de 1970’li yıllarda yapılan afet konutlarının ’geri dönüşüm projesi’ kapsamında TOKİ tarafından uygulanacak projenin ekonomik olmayacağını belirten Vali Dalmaz, "Ancak burada yaşayan vatandaşlarımız için TOKİ tarafından yeni bir proje üretilecektir" diye konuştu.

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın Vali Veysel Dalmaz’ı ziyaretine, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı da katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2005 Cumartesi 18:15:11
Güncelleme :11 Nisan 2005 Pazartesi 15:42:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasin kara IP: 88.228.30.xxx Tarih : 6.05.2007 22:42:05
ben konutları inceleden eski yapılan konutları zaten beğenmiyorum çok kalitesiz ve eski devlet lojmanları gibi bir görüntüsü var artık bu devlet jojmanı görüntüsünü bırak moderin bir görüntü ve kalite geirmelisniz ayrıca yeni yapılan konutlar beilki daha kaliteli ve görüntü olarak dah güzeldir yeni konutları ii incelerseniz hazır beton bölmelerin çapraz durduğunu ii anlarsınız. ayrıca şehre çok uzak buda ayrı bir sıkıntı daltaban mevkii birinci tünelin hemen arkasında devlet arsaları var bence değerlendirile bilir. birde toki arsa alıp şehir içinden moderin bir site kurmalı üyelerdende arsa payı almalı teşekkür ederim.