8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜMÜŞHANE

Trafik kazası : 1 ölü

Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Gümüşhane'den Trabzon'a gitmekte olan Mehmet S. (65) yönetimindeki 61 AY 981 plakalı kamyonet, Merkez Hacı Emin Mahallesi'nde bulunan Hacı Emin 3. tünelde aniden yola çıkan Kemal Özdemir (67) adlı vatandaşa çarptı. Ağır yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazanın, akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Kemal Özdemir'in tünel içinde giderken aniden yola çıkması sonucu meydana geldiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kamyonet şoförü Mehmet S. gözaltına alındı.

Öte yandan, Gümüşhane-Trabzon karayolunda 16 tünel bulunduğunu belirten vatandaşlar, ölümlü kazaların meydana geldiği bu tünellerin aydınlatılması gerektiğini dile getirdi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2007 Pazartesi 17:51:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cetın IP: 88.231.86.xxx Tarih : 15.08.2007 09:56:08
burada tum ılgılılere seslenmek ıstıyorum ve dıyorumkı oradakı tunellerın tamamının ısıklandırılması ve yya yolu kenarlarınında korumalı hatta tel orgulu yapılması lazım kacıncı yuz yıldayız tunelde yaslı ınsanlar hıc bır koruması olmadan fecı sekılde aracların altında kalarak can verıyorlar acaba o yetkılelerın anne veya babaları oradan gecseler ve boyle bır olay baslarına gelse ne yaparlar vıjdanlarına bırakıyorum