8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜMÜŞHANE

Tüfekli son fotoğrafı

Siirt’in Pervari İlçesi’nde düşen askeri helikopterde şehit olan 17 asker arasında bulunan Uzman Çavuş Yusuf Tüfekçi’nin acı haberi, Gümüşhane’nin Kürtün İlçesi Akçal Köyü’ne yaşayan ailesini yasa boğdu.

Jandarma Uzman Çavuş Tüfekçi'nin bir süre önce izin için memleketi Kürtün İlçesi Akçal Köyü'ne geldiği, bir hafta önce de görevine dönmek üzere ilçeden ayrıldığı belirtildi.

Kenan - Asiye Tüfekçi çiftinin en büyük çocuğu olan 22 yaşındaki Uzman Çavuş Yusuf Tüfekçi'nin 3 de kardeşi bulunuyor. Acı haberle birlikte Tüfekçi ailesi gözyaşlarına boğuldu.

Siirt’te düşen helikopterde şehit olan Uzman Çavuş Yusuf Tüfekçi’nin dün Facebook profiline keskin nişancı tüfeğiyle nişan alırken çekilmiş fotoğrafı yüklediği ortaya çıktı. Fotoğrafın üstüne ''İş başa düşende dönme savaştan, varsa göğsümde dinin imanın oğul'' notunu yazdığı dikkat çekti. Uzman çavuşun sayfasında çok sayıda fotoğrafı olduğu görüldü.

...
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2012 Cumartesi 20:54:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ozan IP: 37.122.236.xxx Tarih : 11.11.2012 17:12:52

pkk lı olan imralıda yatan elebaşı terörist ile görüşen kamu görevlisi veya vatandaş her kim olursa  Vatan hainidir. Ne Mutlu Türküm diyene.