7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Tüketiciler Derneği'den imza kampanyası

Türk Telekom, Telekomünikasyon Kurulu’nun onayladığı şehir içi telefon görüşme ücretlerine yapılan yüzde 25 zammın durdurulması ile ilgili olarak Gümüşhane Tüketiciler Derneği tarafından imza kampanyası başlatıldı. Zafer Meydanı’nda başlatılan imza kampanyası ile ilgili olarak bir açıklama yapan Dernek Başkanı Sinan Akıncı, tüketici mecburiyetinin kötüye kullanıldığını söyledi. 

Akıncı “ Tüketiciler Birliği tarafından onay işleminin iptali için yargı yoluna gidilmiştir. Türk Telekom’un bu uygulaması toplumun tüm kesimlerinden tepki görmüştür. Türk Telekom rekabetsiz ortamda hizmet satmanın tüm olanaklarını kullanmaya devam etmekte, tarifesinin getirdiği yüzde 25 zammı, nisan faturalarına yansıtma hazırlıklarını yürütmektedir. Bundan sonrası için tüketici mecburiyetinin kötüye kullanılmasının önüne geçilmesi ve kaliteli-ucuz hizmet satın alınmasını sağlamak amacıyla imza kampanyası başlattık” dedi.
iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2007 Cumartesi 14:51:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ufuk hakan cicin IP: 88.224.48.xxx Tarih : 17.04.2008 13:42:39

aylıkabonman ücretim 6.69 ytl gelen fatura 15.00 ytl sadece gecikme bedeli 024 ytl bu kadar haksızlık olmaz devlet görmüyormu bu kadarda olmaması lazım hakkımı helal etmiyorum