7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Tüm dualar Yasemin'le

Gümüşhane'lilerin tedavisi için seferber olduğu Yusuf Çiftçi İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencisi Yasemin Kaya Hacettepe Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Okul Müdürü Musa Uncu, “Yasemin'in sağlığına kavuşması için hepimiz dua ediyoruz” dedi. 

Yasemin'in sadece okullarının değil tüm Gümüşhane'lilerin sevgilisi olduğunu belirten Okul Müdürü Musa Uncu “ Yasemin'in tedavisi için başta Valiliğimiz olmak üzere tüm hayırsever vatandaşlarımız adeta seferber oldular. Yasemin'in akciğer ve böbrek rahatsızlığı olmasına rağmen birinci dönemde çok başarılı oldu. Rahatsızlığının sürmesi nedeniyle karne tatiliyle birlikte Valiliğimizin de girişimleri ile Ankara Hacettepe Hastanesi'nde tedavi altına alında. Tek dileğimiz bir an önce sağlığına kavuşarak yeniden aramızda olmasıdır” dedi. 

Sınıf Öğretmeni Mürsel Ateş ise, Yasemin ile ilgili basında yer alan haber kupürlerini arkadaşları kitaplık dolabına yapıştırdıklarını belirterek “ Yasemin'in yeri şu anda boş. Arkadaşları oturacağı sıraya minder koydular. Onun bir an önce sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.
iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2007 Çarşamba 13:07:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?