6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Türk Kamu-Sen'den şehitler için mevlit

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Gümüşhane İl Temsilciliği Kuzey Irak’ta devam eden operasyonda şehit olan askerler ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları için hatim ve Mevlid-i şerif okutturdu.

Kamu-Sen İl Temsilciği binasında yapılan programda bir konuşma yapan Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilcisi İmdat Zor, Türk milletinin vatanını canından aziz bildiği ve vatanına öyle de değer verdiğini, vatanı için canını dahi yok sayarak, her durumda ve her yerde vatanı uğruna canını seve seve feda ettiğini söyledi.

Zor: “Güvenliğimizi sağlamak ve vatanımızı korumakla görevli olan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlatmış olduğu operasyonun hayırlı işlere vesile olmasını temenni eder, evlatlarımızın sağ salim evlerine, sevdiklerine kavuşmalarını yüce Allah’tan dileyerek dualarımızla onlarla beraber olduğumuzu bilmelerini isteriz. TSK’nın bu zor iklim şartlarında yapmış olduğu kara harekatının başarılı olması için okumuş olduğumuz hatimlerle kendilerine Yüce Allah’tan yardım, şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet ve ailelerine sabr-ı cemil niyaz ederiz.”dedi.

Konuşma sonrasında okunan hatimin duası ve Mevlid-i Şerif okundu.
Programa Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Trabzon Diş Hekimleri Odası Gümüşhane Temsilcisi Çetin Işık, Kamu-Sen İl Temsilcisi Şevki Aşkın, Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilcisi İmdat Zor, Ziraat Odası Başkanı Temel Ağaç, sendika yetkilileri ve üyeleri katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 11:46:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?