6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Turnuva çekişmeli geçti

Gümüşhane Özel Bahar İlköğretim Okulu veliler arasında masa tenisi turnuvası düzenledi.

Hafta sonları velilerle farklı etkinlikler düzenleyerek okul-veli kaynaşmasını sağlayan Özel Bahar İlköğretim Okulunun veliler arasında düzenlediği masa tenisi turnuvası oldukça çekişmeli geçti. 20 velinin 3 grup halinde katıldığı turnuvada 21 ayrı maç yapıldı.

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği masa tenisi turnuvasında finale kalan ilk üçe veliye Gençlik Spor Müdürlüğü tarafında altın, gümüş ve bronz madalya verildi.

Turnuva Gümüşhane Masa Tenisi Temsilcisi Habip Tanış ve Beden Eğitimi öğretmeni Aydın Bayrak’ın komite başkanlığında gerçekleştirildi. Turnuvada birinciliği elde eden Taci Tozlu’ya madalyasını Bahar ilköğretim okulu Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Hüsnü Kaanoğlu verdi. Yarışmada, Erdoğan Yazıcı ikinci, İşadamı Murat Duman ise üçüncü oldu.

Okul Müdürü Fikri Kılınç, turnuvanın ardından yaptığı konuşmada velileri okul dışı etkinliklerle bir araya getirdiklerini ve okulun eğitim yanında sosyal bir fonksiyonun da olduğunu belirtti. İlerleyen zamanlarda farklı etkinliklerle velileri buluşturmaya devam edeceklerini söyleyen Kılınç, turnuvaya katılan tüm velileri teşekkür etti.
Turnuva sonunda velilere yemek ikram edildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 17:23:12
Güncelleme :22 Aralık 2008 Pazartesi 17:31:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?