7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Ülkü Ocakları'nda nöbet değşimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gümüşhane İl Başkanlığında yapılan devir teslim töreni ile Kemal Emiroğlu görevini Bülent Berker’e devretti.

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nda yapılan devir teslim töreninde konuşan Kemal Emiroğlu görev süresi içerisinde kendisine yardımcı olan bütün herkese teşekkür etti. Bundan sonra yeni seçilen başkanın her zaman yanında yürümekten gurur duyacağını da belirten Emiroğlu yeni başkan Bülent Berker’e başarılar diledi.

Yeni Başkan Bülent Berker ise törende yaptığı konuşmada 1998 yılından beri bu hareketin içerisinde değişik görevlerde bulunduğunu belirterek; “İdeal iddiaları olanların duygusal karar verme, bireysel yararlarla davranma ya da alkışların oluşturduğu cazibeye tutunma gibi bir hatayı hiç işlememeleri gerekir Ülkücü Hareket’in geleneğinde, töresinde bulunan bayrak değişiminde Üstadımız Necip Fazıl Kısakürek’in deyimiyle "İçi alev alev Müslüman dışı pırıl pırıl Türk, dışı içine köle, içi dışına hakim olan Ülkücü Türk gençliği" olarak, Başbuğ Alparslan Türkeş referanslı Türk-İslam Ülküsünü yada Türk Milliyetçiliği'ni düstur edinmiş, bilgi ve teknoloji çağında, bilgiyi ve teknolojiyi en güzel şekilde Türk milleti yararına kullanmalarını, tarihini unutmadan geleceğe hızla ve umutla bakmalarını tavsiye ve ümit ediyorum.” dedi.

1975 yılında Gümüşhane’de doğan Bülent Berker, ilk ve orta öğrenimini bitirdikten sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Gümüşhane Meslek Yüksekokulu (GMYO) İşletme Bölümünü bitirdi. Gümüşhane Gençlik Turizm Eğitim ve Çevre Gönüllüleri Dernek Başkanı olan Berker, Gümüşhane’de faaliyet gösteren bir tekstil firmasında da müdürlük yapmakta.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2007 Çarşamba 12:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?