7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Üniversitelilerden 23 Nisan sürprizi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu'ndan öğrenciler de katılacak. 

Sürpriz dans ve folklor gösterilerinin sunulacağı 23 Nisan törenleri için yoğun çalışma temposuna giren yüksekokul öğrencileri Okul Müdürü Doç. Dr. Sabahattin Karanlık'tan destek görüyor. Doç. Dr. Sabahattin Karanlık'ın isteğiyle Karadeniz Teknik Üniversitesi usta öğreticilerinden Necati Yılmaz, Adem Bal ve Sezai Köprü Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan gösteri grubunu 23 Nisan için özel olarak hazırlıyor. 

Yapılacak olan sürpriz etkinlik için görüşlerini bildiren Okul Müdürü Doç.Dr. Sabahattin Karanlık: “Halk oyunları ekibine seçilen öğrencilerimiz sıkı bir çalışma temposu içerisindeler. Tüm hazırlıklar tamamlanmış durumda. Öğrencilerimiz 23 Nisan ve 19 Mayıs törenlerinde Okulumuzu temsil ederek Kelkit halkına modern bir gösteri sunacaklar.”dedi. 

Okul Müdürü Karanlık “ Bundan sonra Gümüşhane'yi yurt dışında Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu olarak biz temsil edeceğiz. Hazırlıklarımızı ve hedeflerimizi bu noktada gerçekleştirmeye gayret gösterdik. 23 Nisan ve 19 Mayıs törenlerinde gösteri yapacak olan öğrencilerime ve bu aşamada gayret gösteren hocalarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2007 Pazar 12:51:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?