6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Üniversitelilerden tiyatro gösterisi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Gümüşhane Mühendislik Fakültesi GMFK.BİZ Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen “Hayal Sahnesi - Senin Annen Bir Melekti Yavrum” adlı tiyatro gösterisi Atatürk Kültür Merkezinde sahnelendi. 

Oyun, Vali Yardımcısı Mehmet Demiral, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Bektaş, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Basri Ertaş, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Temel Yalçın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Çildoğan, kamu kurum müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler tarafından izlendi. 

Kulüp üyesi öğrenciler tarafından hazırlanan oyunun, eski Türk filmlerindeki bazı replikleri kullanarak, bazı bölümlerini de günümüz şartlarına uyarlayarak izleyenlere hoş anlar yaşattığını söyleyen GMFK.BİZ Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Necati Yılmaz, 2 aylık çalışmaların ardından oyunun ilk olarak cezaevinde, ardından da Kültür Merkezinde halka açık olarak oynadıklarını söyledi. Yılmaz, ayrıca ekibin ara sınavlardan sonra Gümüşhane’nin ilçelerinde turneye çıkacağını da sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 12:22:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?