8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜMÜŞHANE

Vali aldı sazı eline

Torul İlçesi Spor Salonuna kurulan Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunan Vali Enver Salihoğlu “Gençliği çok iyi eğitmeliyiz” dedi. 

Torul Kaymakamlığı ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sosyal Riski Azaltma Projesi (SRAP) kapsamında geçtiğimiz yıl başlanılan ocak ayı içerisinde tamamlanan Gençlik Merkezi’nde Torul Kaymakamı Çetin Oktay Kaldırım ile birlikte incelemelerde bulunan Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Kaymakam Kaldırım ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Veli Yılmazel’den bilgi aldı. Bağlama odasında bağlama çalan Vali Salihoğlu, kondisyon odasında da kondisyon cihazının ücretini ödeyerek bir süre kaldı. 

Yaptığı incelemelerde sonra bir açıklama yapan Vali Salihoğlu, Gençlik Merkezi’nin 144 bin YTL’ ye kurulduğunu belirterek “Merkezimizde bilgisayar, İngilizce, matematik, bağlama, gitar, keman, flüt, bilardo, takı tasarım, fotoğrafçılık, kamera çekimi ile ahşap boyama alanlarında eğitim faaliyetlerine bu ay içerisinde başlayacağız. Sağlanan bu imkandan gençlerimiz mutlaka yararlanmalıdır. Her şey çok güzel. Her türlü imkan var. Bilgisayar laboratuarından, bilardo ve dinlenme salonuna kadar her şey var. Gençlerimizi çok iyi eğitmeliyiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2007 Salı 13:45:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?