5
Mayıs
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Vali Dalmaz okulları inceledi

Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz, 2006-2007 eğitim öğretim yılına eksiksiz girmek ve merkez ilçe başta olmak üzere Torul, Kelkit, Köse, Şiran ve Köse İlçeleri'nde fiziki yapı eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalara hız verildiğini söyledi. Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz, 2006-2007 eğitim öğretim yılına eksiksiz girmek ve merkez ilçe başta olmak üzere Torul, Kelkit, Köse, Şiran ve Köse İlçeleri'nde fiziki yapı eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalara hız verildiğini söyledi.

Beraberinde Özel İdare Genel Sekreteri Hasan Pir ve Milli Eğitim Müdürü Durmuş Özdemir ile birlikte Tekke Beldesi'nde yapımı süren Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrenci pansiyonunda incelemelerde bulunan Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz, 540 öğrenci kapasiteli pansiyonun önümüzdeki öğretim yılında hizmete gireceğini söyledi. 

Sanayisi gelişmemiş iller arasında yer alan Gümüşhane'de eğitime büyük önem verdiklerini ifade eden Vali Dalmaz, "İlimiz için en önemli olan çocuklarımızın eğitimidir. Bu nedenle eksik olan fiziki mekanları bitirmek için özel bir gayret içerisindeyiz. Onların iyi eğitim alabilmeleri için alt yapıyı bitirmek istiyoruz. Yapımı devam eden okul ve bunlara bağlı pansiyon bina inşaatlarını bitirerek önümüzdeki öğretim yılına sorunsuz girmek, çocuklarımızın daha iyi mekanlarda eğitim öğretim görmelerini sağlamak istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2006 Salı 14:06:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?