7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Vali Salihoğlu'nun minik ziyaretçileri

Gümüşhane Nesrin Halit Zarbun Anaokulu Öğrencileri, Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri etkinlikleri kapsamında, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu'nu makamında ziyaret etti. 

Milli Eğitim Müdürü Halit Yüce, Halit Nesrin Zarbun Anaokulu Müdürü Ayşe Sağırkaya ve beraberinde öğretmenler ile minik öğrencileri makamında kabul eden Vali Salihoğlu, anaokulu eğitimine gerekli önem verildiğinde, geleceğe daha iyi bir adım atılmış olacağını belirtti. 

Vali Salihoğlu kabulde şöyle konuştu: “Okul öncesi eğitim çocuklarımızın sosyal ve duygusal gelişimi destekleyerek, yetişkinlik döneminde de daha üretici ve verimli olmalarını ve sahip oldukları potansiyeli tam olarak kullanmalarını sağlar. Çocukların gelişim özellikleri, bireysel farklılıkları ve yetenekleri göz önüne alan, sağlıklı bir biçimde fiziksel, duygusal, dil, sosyal ve zihinsel yönden gelişimlerini sağlayan, çocukların kendilerine güven duymalarının sağlandığı, ebeveyn ve eğitimcilerin etkin olduğu kaliteli bir okul öncesi eğitim programına katılan çocukların diğer çocuklara kıyasla gelecekte okul başarıları daha yüksektir. Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak için çalışmalarımız devam ediyor.”

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2007 Pazartesi 16:54:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?