6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Validen gaziye ziyaret

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, vatanın birlik ve beraberliğini bozmak için yapılan hain saldırıların güvenlik güçlerini asla yıldıramayacağını söyledi.


Gümüşhane Valisi Salihoğlu,İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Yiğit ve Köse Kaymakamı Metin Esen ile birlikte Bingöl ili kırsalında nisan ayı içerisinde bölücü terör örgütü ile girdiği çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Aygün’ü Köse ilçe merkezindeki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettti, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.


Vatanın birlik ve beraberliğini bozmak için hain saldırıların güvenlik güçlerini yıldıramayacağını belirten Vali Salihoğlu;“Güvenlik kuvveti mensuplarımız vatanı için canını seve seve feda etmeye her zaman hazırdır. Türk milleti olarak hepimiz vatanımız için bu yolda canımızı vermeye hazırız. Bir karış toprağımızın asla kimse verilmeyeceğini ve kimsenin de bir çakıl taşı alamayacağının bilinmesini istiyorum. Onların gücü yetmedi, yetmeyecektir. Bizler, her zaman bu vatan için canını veren şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz, anmayı da sürdüreceğiz. Gazilerimize ise büyük saygı duyuyoruz.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2008 Pazartesi 17:36:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?