5
Mayıs
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Validen iş istediler

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu'nun başlattığı "Halk Günü Toplantısı"nın ikincisi Valilik Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya başkanlık eden Vali Salihoğlu, ağırlıklı olarak iş talepleri geldiğini söyledi. 

Toplantıya Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Vali Yardımcısı Vekili Çetin Oktay Kaldırım, Emniyet Müdürü Ali Tom, Özel İdare Genel Sekreteri Hasan Pir ve kurum müdürleri katıldı. Birincisi geçen hafta Salı günü yapılan "Halk Günü Toplantısı"nda olduğu gibi Vali Salihoğlu önceliği bayanlara verdi. Kore Gazisi Mehmet Şener ile Kıbrıs Gazisi Fevzi Ezber, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu'ndan yakacak kömür isteğinde bulundular. 

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Gümüşhane Valisi Salihoğlu, ağırlıklı olarak taleplerin başında iş geldiğini belirterek " Maalesef ilimizin iş imkanları kısıtlı. Devlet kapısı, herkes iş istiyor. İş Kurumu ile konuyu çözmeye çalışıyoruz. Birisi işçi talep edecek ki biz iş bulacağız. Onun dışındaki sorunları genelde çözüyoruz. Bilmemiz lazım ki, iş konusu Türkiye'nin sorunu. Diğer sorunları genellikle çözmeye çalışıyoruz. Ağırlık, iş ve sağlık. Maddi yardım, öğrenci bursu. Sorunlar bu dört konu üzerinde toplanıyor. Zaman zaman alt yapı ihtiyaçları da var. Elimizden geldiği kadar çözmeye çalışıyoruz. Bizim işimiz, bizim görevimiz. Ama dediğim gibi iş konusu ilimizin boyutlarını aşan konu olduğu için onda da çok fazla katkı sağladığımızı söyleyemeyiz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 15:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?