4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜMÜŞHANE

Validen müteahhitlere sitem

Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz bazı müteahhitlerin işleri zamanında bitirmediğini belirterek, "Önemli sıkıntılarımızın başında işini yapmayan bazı müteahhitler geliyor. Hakkıyla iş yapan müteahhidin alnından öperim; ama yanlış yapana da hesabını sorarım" dedi.

müteahhitlerle ilgili açıklamalarda bulunan Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz, "2 ay önce müteahhit, Fen Lisesi’ni bitirip teslim edecekti. Bir ay içerisinde bitecek gibi değil. Öğrenciler Adalet Meslek Lisesi’nde sıkışıp kaldı. Pansiyon olarak başka yerlerde kalıyorlar. Müteahhit aldığı işi zamanında bitirip teslim etseydi bu sıkıntıları ne öğrenciler, ne de bizler yaşamayacaktık. Aynı durum konakta da var. ’3 günde bitireceğim’ diyen müteahhit daha konağın tek cephesinin boyasını bitirdi" dedi.

Müteahhitlerin aldıkları işi zamanında bitirmemesini eleştiren Vali Dalmaz, "Bazı işlerimiz var, ihale edeceğiz. Müteahhit kaç kırarsa kırsın aldığı işi zamanında bitirmesini istiyorum. Gümüşhane kamuoyunda ’İşler neden Gümüşhaneli’ye verilmiyor da başkalarına veriliyor’ diye tepki gösterenler var. Benim sıkıntım Gümüşhaneli ile değil, ihaleye girip iş alan müteahhidin işini zamanında bitirmemesidir. Hakkıyla iş yapan müteahhidin alnından öperim. Ama yanlış yapana hesap sorduğum gibi bir daha da iş vermem. Sen iş al zamanında bitirme, ondan sonra kalk şikayet et. Böyle şey olmaz. Zamanında bitmeyen iş, devlete pahalıya mal oluyor" diye konuştu.

gümüşhane
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2004 Salı 13:12:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?