4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜMÜŞHANE

Vali'den spora destek

Pazar günü kendi sahasında oynayacakları Tokatspor maçının hazırlıklarını sürdüren Gümüşhanespor’u ziyaret eden Vali Veysel Dalmaz futbolculara baklava yedirirken, Tokatspor maçından galibiyet istedi.

Tokatspor Yenişehir Stadı’nda Tokatspor karşılaşmasına hazırlanan Gümüşhanespor’lu futbolcuları, beraberinde Gümüşhane Jandarma Alay Komutanı Albay Yusuf Marangoz ve Emniyet Müdürü Ali Tom’la birlikte ziyaret eden Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz, teknik heyet ve sporculara baklava ikram ederek başarı diledi ve bayramlarını kutladı.

Dalmaz, Gümüşhanespor’un tüm maçlarını takip ettiğini belirterek, "Oynadığınız futbol izleyicilere zevk veriyor. Ancak şanssızlığınızı bir türlü yenemiyorsunuz. Pazar günü oynayacağınız Tokatspor maçında bizlere ve taraftarlarınıza çifte bayram yaşatacağınızdan eminim" dedi. Dalmaz, yaşanan ekonomik sıkıntıların da hep beraber aşılacağını sözlerine ekledi.

Teknik heyet ve sporcular ise, Pazar günü hem şanssızlıklarını yenecekleri ve taraftarlara çifte bayram yaşatacakları sözünü verdiler.

gümüşhane
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2004 Cumartesi 13:05:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?