7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Vali'den sporculara yemek

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Gümüşhanesporlu futbolculara yemek verdi. 

Polis Evi’nde verilen yemeğe Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Yiğit, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Adalet Komisyonu Başkanı Hikmet Şen, İl Emniyet Müdürü Ali Tom, Kral Pestil Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Büyükbayraktar, iş adamı Ercan Çimen, Gümüşhanespor İkinci Başkanı Mustafa Akbulut, Gümüşhanespor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, Gümüşhanesporlu futbolcular ve seçkin davetliler katıldı. 

Yemekte konuşan Vali Salihoğlu, tüm üst düzey yöneticilerle Gümüşhanespor’a moral vermek için böyle bir yemek vermeyi düşündüklerini belirterek, “Takımın başına yeni gelen hocamız inşallah başarılı olur. Takımın yeni Teknik Direktörü Sinan Bayraktar ile siz oyunculara ve Gümüşhane’ye yeni bir heyecan gelmiştir. Gümüşhane sizden iyi sonuçlar bekliyor. Sizler iyi futbol oynuyorsunuz ama futbolda her şey oluyor. Bundan sonraki maçlarda kaybettiğimiz puanları toparlayacağız. Bazen fedakarlıklar gerekiyor. Hepimiz el ele verip, takımı toparlayacağız. Hepinize futbol hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2007 Cuma 12:41:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?