19
Nisan
2024
Cuma
GÜMÜŞHANE

Virajı alamadı uçtu!

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde meydana gelen trafik kazasında virajı alamayarak 200 metreden dere yatağına yuvarlanan araçta bulunan 2 kişi ölürken, 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre sabah saatlerinde Sarıbaba köyünden ilçe merkezinde kurulacak olan pazara gitmek üzere yola çıkan Kemal Gül yönetimindeki 16 LEY 58 plakalı araç, Gürgenli Köyü Mursal Mahallesi altında 9 Dönüm Virajları denilen yerde virajı alamayarak kontrolden çıktı ve 200 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazada araç sürücüsü Gül ve yengesi Menşure Gül olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan Kemal Şanlı (47), İskender Gül (62), Güller Şanlı (58), Temel Aslan (70) ve Halil Şanlı (58) yaralandı.

Yaralılardan Güller Şanlı, Temel Aslan ve Halil Şanlı Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Kemal Şanlı ve İskender Gül Kürtün Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, ölenlerin cenazeleri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından zor şartlar altında çıkarıldı.

Öte yandan araç sahibi ve sürücüsü Kemal Gül'ün aracını yeni aldığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2013 Çarşamba 12:45:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?