8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜMÜŞHANE

Yenişehir stadına örtülü tedbir

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce Yenişehir Stadyumu'nun zemini, kar ve yağmur suyu geçirmeyen örtü ile kapatıldı.

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Çildoğan, "Stadyumda Gümüşhanespor'un yaptığı maçlarda kar ve buzun zararlı ve tehlikeli olduğunu, sporcuların kaydığını, gerekli performansı gösteremediklerini gördük. Bu nedenle çevre illerde yapmış olduğumuz araştırmalarda bu tür bir uygulamanın sadece Kayseri ilinde yapıldığını gördük. Nasıl yapıldığı hakkında bilgi aldıktan sonra, sayın valimizin destekleri ve buranın örtülmesi ile ilgili talimatı üzerine girişimlerde bulunduk. Yapmış olduğumuz piyasa araştırması neticesinde en uygun fiyata İl Özel İdare kaynaklarından istifade ederek aldığımız örtüyü buraya serdik. Amacımız çimi korumak, oynanan futbolu futbolun güzelliğine engel olacak buz ve karla beraber sıkıntılı günleri atlatmak olacaktır" dedi.

Çildoğan, yaptıkları bu uygulamanın çime herhangi bir zararı olmadığını ve toplam 9 bin 500 YTL'ye malolduğunu da kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2007 Pazar 23:34:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?