7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Yeşilay'dan ziyaret

Yeşilay Gümüşhane İl Temsilcisi Eyüp Demirel ve beraberindeki heyet İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Yiğit’i makamında ziyaret etti. 

Ziyarette, sigara ile mücadelenin günümüzde terörle mücadele kadar önemli olduğunu ifade eden Yeşilay İl Temsilcisi Eyüp Demirel “Bizim amacımız ilimizde ahlaki ve kültürel bir kalkınma atmosferi içinde, alkollü içki, sigara ve uyuşturucu madde kullanımını, özel sektör devlet organları ile de iş ve gönül birliği yaparak, en az miktara indirmektir. Yeşilay Kurumu'nu hak ettiği noktaya getirmeye çalışacağız. Sigara kullanımı ile mücadele bizim için daima gündemimizde olan terörle mücadele kadar önemli bir hale gelmiştir. Çünkü geleceğimiz katlediliyor” dedi. 

Demirel, Yeşilay olarak asıl amaçlarının okullarda öğrencilere eğitim vermek olduğunu belirterek, bu konuda alt yapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Demirel, Yeşilay ormanı kurmak için çalışma yaptıklarını ve önümüzdeki yıl bunu gerçekleştirmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi. 

İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Yiğit ise, Yeşilay heyetinin yaptığı ziyaretten memnuniyetini ifade ederek “Uyuşturucuların bağımlıya, aile hayatına, doğacak çocuklara, iş hayatına, aile ve ülke ekonomisine, ferdi ne toplumsal ahlaka verdiği zararlar ifadelere sığdırılamaz. İntiharların, cinayetlerin, her türlü fuhşiyat, gasp ve anarşinin temelinde uyuşturucu vardır. Çalışmalarınızda başarılar dilerim."diye konuştu. 

Ziyarette Demirel, İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Yiğit’e Yeşilay’ın hazırlamış olduğu 7 kitapçık, 1 CD ve Yeşilay dergisinin takdimi etti.

.
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 12:02:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?