6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Yöneticileri buluşturan yemek

Kelkit Kaymakamlığı tarafından organize edilen istişare toplantısına ilçe genelinde görev yapan tüm kurum amirleri ve köy muhtarları katıldı.

Kaymakam Ayhan Işık yemekte yaptığı konuşmada “Köylerimizdeki sorunları karşılıklı kurum amirleri ile söyleşerek bir çözüm yoluna gitmek burada toplanmamızdaki amacımız olacaktır.

Köylerimizde devletimizi temsil eden muhtarlarımızın tamamı burada bulunuyor. Hiçbir köyümüzde çirkin görüntüye rastlamak istemiyorum. Köy yerlerindeki özellikle köy meydanlarındaki çöplüklerin kaldırılmasını istiyorum. Artık geçmişe değil önümüze bakmak ve geleceğe yatırım yapmak zorundayız. Sorunu olan herkes sıkıntısını kurum amirlerine iletsin. Karşılıklı çözüm üretip tüm köylerimizi kalkındıralım.”dedi.

İlçe Müftüsü Kemal Topçu da “ Bizlerde şadırvansız köy bırakmamak için müftülük olarak sizlerinde desteğiyle kollarımızı sıvadık. İnşallah tüm köylerimize şadırvan kurarak görsel ve manevi güzellik katacağız.”diye konuştu.

İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Sami Kuş ta şunları söyledi: “Birlik ve beraberliğimizi hiç kimse bozamaz. Her arayışınızda tüm imkanlarımızı sizler için seferber ediyoruz. Jandarmanın görevi sizlerin huzur ve güvenliğini sağlamaktır. Bizler sizleri her zaman misafir edip sizlerin yanında olmaya hazırız.“ 

İlçe Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’da ilçenin huzuru için sürekli görev başında olduklarını belirtti. Yemek sonrasında konuklara mahalli sanatçılar tarafından bir konser verildi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 18:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?