7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Yüce'ye veda yemeği

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Halit Yüce’nin Ağrı iline tayininin çıkması üzerine İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce veda yemeği verildi.

Halk Eğitim Merkezi’nde verilen yemeğe Gümüşhane Vali Yardımcısı Mehmet Demiral, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker, Adalet Komisyonu Başkanı Hikmet Şen, Gümüşhane İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Hasan Pir, Gümüşhane Defterdarı Sedat Ayyıldız, İl Müftüsü M. Cüneyt Kavşut, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, kurum amirleri ve davetliler katıldı.

Yemekte konuşan Milli Eğitim Müdürü Halit Yüce, Gümüşhane’de 13 ay boyunca görevde bulunduğunu belirterek şunları kaydetti: “Eğitim bir ülkenin olmazsa olmazıdır. Hayatımın her aşamasında halka hizmet etmeyi hakka hizmet etmek olarak gördüm. Bu uğurda elimden geldiğince hizmet etmeye çalıştım. Gümüşhane’de görevde bulunduğum süre zarfında güzel çalışmalara imza attık. Çoğu okulumuzun fiziki mekan eksikliklerini giderdik. Kelkit ilçemizde bir okulumuzun haricinde fiziki mekan sıkıntısı olan okulumuz yok. Göreve geldiğim gün okul öncesi eğitim düzeyi yüzde 21 idi. Bu seviye şimdilerde yüzde 51. Eğitimin temeli okul öncesi eğitimdedir. Bu başarılı çalışmaları Milli Eğitim camiası olarak başardık.”

Yüce’nin konuşmasının ardında Gümüşhane Vali Yardımcısı Demiral, Belediye Başkanı Canlı ve Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayyip Çavga Yüce’ye hizmetlerinden ötürü hediye verdi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 16:56:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?