4
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Karabük Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi

Tarihçe

2007-2008 eğitim-öğretim yılında 2 bölümle eğitim-öğretim hayatına başlayan fakültemiz, bugün bünyesinde kurulan 10 ve kurulmasına karar verilmiş 2 bölüm olmak üzere toplam 12 bölümüyle seçkin bir eğitim kurumudur. Eğitim-öğretim hayatına başladığı tarihte 7 öğretim üyesi olan Fakültemiz iki yıl sonra bugün geldiği noktada, 29 öğretim elemanına sahiptir. Bu durum, fakültemizin baş döndürücü bir hızla geliştiğini göstermektedir.

Fakültemiz, üniversite kampüsü içinde olup kendi binasında öğrencilerine hizmet vermektedir. Fakülte binasının tarihi, üniversitemizin kuruluş tarihiyle aynıdır; dolayısıyla yeni bir fiziki mekan, yeni ve eksiklerini büyük ölçüde tamamlamış zengin laboratuarlar, yeni derslikler, 190 kişilik konferans salonu, tecrübeli ve donanımlı akademisyenlerle ülkemizin dört bir yanından gelecek olan gençlere huzurlu bir eğitim imkanı sunmaktadır.

Fakültemizde 2 adet fizik, 2 adet kimya, bir adet bilgisayar, 1 adet lisan olmak üzere toplam 6 adet laboratuar, 576 oturumlu 12 adet derslik, 1 kütüphane, öğrenciler için gerekli tüm ihtiyaçların karşılanabileceği ve boş zamanlarda dostça sohbetlerin edilebileceği 135 kişilik bir kantin, öğretim üyeleri ve öğrenciler için hijyenik ortamlarda üretilen yemeklerin yendiği 150’şer kişilik 2 ayrı yemekhane mevcuttur.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Balıklar Kayası Mevkii
Adres2 :Karabük
Posta Kodu :78050
Telefon :0 (370) 433 83 74
Faks :0 (370) 433 83 34
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.