5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Gençlik Kış Kampı başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Okul İçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Gençlik Şubesi tarafından organize edilen "Gençlik Kış Kampı" Kastamonu Yolkonak Spor ve İzcilik Okulu'nda başladı.

Yurdun değişik illerinden gelen 40 öğrenci, 7 lider ve 4 idarecinin katıldığı kampın açılış törenine iştirak eden Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, konuklarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Kastamonu'nun tarihi ve kültür kenti olduğunu, kamp süresi içersinde zaman zaman gezilerin de düzenlenebileceğini ifade eden Sezer, "Devletimiz gençlerimizin kendilerini geliştirmesi ve geleceğe hazırlaması için her türlü imkanı seferber ediyor. Sizler burada kaldığınız süre içerisinde birbirinizle tanışacak ve kaynaşacaksınız. Burada kurduğunuz dostluklar gelecekte de devam edecek. Anadolu'nun yüce dağlı Ilgazlar'ında kayak yapma imkanı bulacaksınız. Bence sizler çok şanslısınız" dedi.

Bir hafta sürecek kış kampına katılan Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürü Zahide Ersoy ise, gençlerin günlerini dolu dolu geçirmeleri için çeşitli programlar hazırlandığını ve etkinliklerinin hafta boyunca devam edeceğini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 16:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?