5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Genel müdür, çocuklar gibi şendi

Vakıflar Genel Müdürü Yusuf Beyazıt, Genel Müdür yardımcısını topa tuttu. Kastamonu'da üç günlük toplantı için bulunan Vakıflar Genel müdürü Yusuf Beyazıt, Kastamonu'da bulunan tarihi yerleri gezdi.

Genel Müdür Beyazıt, Yakupağa Külliyesini gezerken yaptığı kartopunu "kime atayım" diye sorunca Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürü Yavuz Yücebıyık, "Muhabirilere atın" dedi. Bunun üzerine Genel Müdür Beyazıt, "gazetecilere kıyamam" diyerek kartopunu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tanyolaç'a fırlattı.

Külliye çıkışında yanına gelen çocuğu da seven Beyazıt, hangi takımı tuttuğunu sorunca Genel müdür"Fenerbahçe" cevabını aldı. Kendisinin Galatasaraylı olduğunu belirten Beyazıt, şöyle devam etti: "Tüm sevdiklerim hep Fenerbahçe'yi tutuyor, sayın başbakanımız da Fenerli" esprisini yaptı. Daha sonra arabasında bulunan çikolataları çocuğa veren Genel Müdür Beyazıt, tarihi mekanlardan çok mutluluk duyduğunu belirterek şöyle konuştu: "Tarihi ayağa kaldıracağız. Kimse bana para yok diye gelmesin. Kesenin ağzını açtık. Mazeret istemiyorum, çalışın parayı benden isteyin."

Kastamonu'da el sanatları çarşısını gezen Genel Müdür Beyazıt daha öncede Kastamonu'ya bir çok kez geldiğini ifade etti. Genel Müdür Yusuf Beyazıt ayrıca tüm ülke genelinde Vakıflara ait eserlerin adeta şantiyeye döndüğünü belirterek çalışmaların devam edeceğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 15:21:16
Güncelleme :22 Ocak 2006 Pazar 15:34:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?