5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

İnebolu'da kuş gribi paniği

Kastamonu'nun İnebolu ilçesine bağlı Üçerler köyünde ikamet eden Mustafa Çelenoğlu (79) kuş gribi şüphesiyle Ankara'ya sevk edildi.

Kastamonu merkeze bağlı Yürekveren köyünde iki çocukta rastlanan kuş gribi nedeniyle il genelinde yoğun bir çalışma yapılıyor. Tüm köyleri dolaşan Tarım ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri en küçük bir şüpheyi bile değerlendirmeye alıyor.

Kastamonu'nun İnebolu ilçesine bağlı Üçerler köyünde yaşayan Mustafa Çelenoğlu rahatsızlanarak İnebolu Devlet Hastanesi'ne getirildi. Çelenoğlu, burada yapılan kontrollerin ardından Kastamonu Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi.

Çelenoğlu, Kastamonu Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi intaniye servisinde yapılan kontrolün ardından kuş gribi şüphesiyle Ankara Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Tarım Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ise köyde incelemelere başladı.

Öte yandan Sağlık Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü'ne kuş gribiyle ilgili her gün bir çok telefonun geldiği öğrenildi.Yetkililer kuş gribi haberlerinden dolayı vatandaşın daha hassas hale geldiğini bu nedenle kendilerine bir çok telefonun geldiğini ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2006 Cuma 12:31:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?