18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR
Belediye Sayfaları

Kenan Onuk ismi turunuvada yaşayacak

Uluslararası 19. Kültür ve Sarımsak Festivali'ne hazırlanan Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi, anlamlı bir turnuvaya da imza atacak.

1-4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festival etkinlikleri içerisinde geçen ay içersinde yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen NTV'nin Spor Yayın Koordinatörü merhum Kenan Onuk adına halı saha turnuvası düzenlenecek. Taşköprü Belediye Başkanı Hasan Altan, spor basınında beyefendiliği ve kusursuz Türkçe konuşmasıyla tanınan örnek spor adamı Kenan Onuk'u anmak ve ismini yaşatmak istediklerini söyledi.

Turnuvaya katılacak takımların kayıt işlemlerine başlandığını belirten Taşköprüspor Kulübü yetkilileri, takımların 30 YTL katılım ücreti yatırmaları gerektiğini, turnuvaya Taşköprü dışından da katılımın olabileceğini kaydettiler. Turnuvanın Taşköprü Kaymakamlığı Halı Saha Tesisleri'nde gerçekleştirileceğini de belirten kulüp yetkilileri, kayıtların 14 Ağustos Pazar günü saat 17.00'ye kadar devam edeceğini, aynı gün kulüp lokalinde kura çekiminin yapılacağını duyurdular.

Müsabakaların 15 Ağustos tarihinde başlayacağını da vurgulayan yetkililer, final karşılaşmalarının festivalin üçüncü günü oynanacağını ve dereceye giren takımlara kupa verileceğini kaydettiler.

19.Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali çerçevesinde düzenlenen Kenan Onuk Halı Saha Futbol Turnuvası'na katılmak isteyenler, geniş bilgiyi 417 49 49 nolu telefondan edinebilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 17:15:40
Güncelleme :26 Aralık 2005 Pazartesi 12:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fatih OTUZBİROĞLU IP: 85.99.177.xxx Tarih : 20.08.2005 11:20:02
1-4 temmuzda gerçekleşecek olan taşköprümüzün festival kutlamalarına bu sene askerde olmam sebebiyle katılamıyorum.tüm hemşehrilerime ve spor turnuvasındaki sporcu kardeşlerime sarıkamış karstan selamlar.