5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Emniyetten plakasız motosiklet operasyonu

Ordu'da plakasız ve tescili yapılmayan motosikletler üzerinde çalışma başlatıldı. 

Şehir merkezinde plakasız motosikletlerin artması ve tescil işlemlerinin yapılmadığının belirlenmesi üzerine Ordu Emniyet Müdürlüğü sıkı bir çalışma başlattı. Şehrin muhtelif yerlerinde nokta operasyonları yapan trafik ekipleri, plakası bulunmayan motosikletleri inceleme aldı. Tescil işlemleri yapılmayan motosikletlere el koyan ekipler, tescil işlemlerinin yapılmasının ardından araçları sahiplerine geri veriyor. 

Ordu Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Şahin, bu uygulamanın bundan sonra sürekli devam edeceğini söyledi. Şehir merkezinde motosiklet sayısının ve satış yapan firma sayısının arttığını belirten Şahin, bir çok vatandaşın motosikleti satın almasına rağmen tescil işlemlerini yaptırmadığını belirterek, "Şehir merkezinde plakasız ve tescili yapılmayan motosiklet kalmayacak" dedi.
.
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2006 Perşembe 17:05:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet bakac IP: 85.103.22.xxx Tarih : 5.05.2006 10:18:41
teşekkür ederim ordu emniyetine motorların araclardan hicbir farkı yok onlarda motorlu araclar insana carpıp kaza yapıp ölüme sebebiyet verebilmektedirler kapkac yapabilmektedirler böyle durumda vatandaş hic olmassa plakayı alıp güvenlik kuvvetlerine bildire bilir teşekkür ordu emniyetine görevlerinizde başarılar dilerim.