5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Park tartışması kanlı bitti

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde, araç park etme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada, 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 21.30 sıralarında, Atatürk Mahallesi Devlet Sahil Karayolu Ayanikola mevkiinde meydana gelen olayda, iddialara göre bakkal dükkanı işleten Hasan Gürel (64) ile dükkanının önüne aracını park etmek isteyen H.M. arasında tartışma yaşandı. Hasan Gürel'in 2 oğlunun da dahil olduğu tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada yaralandığı ileri sürülen H.M. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Bir süre sonra ayrıldığı olay yerine geri gelen H.M, elinde bulunan pompalı av tüfeğiyle Hasan Gürel ve yanında bulunan 2 oğlunun üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu baba ve 2 oğlu ağır yaralandı. Silah sesini duyarak olay yerine gelen vatandaşlar 112 Acil Servis'e ve polise haber verdi. Silahlı saldırı olayında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan baba Hasan Gürel ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. İkiz kardeş oldukları öğrenilen yaralılardan İbrahim Gürel (28) ise kaldırıldığı Ünye Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.Yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alınan kardeşlerden Ahmet Gürel'in tedavisi sürüyor. 

Öte yandan, olay yeri inceleme ekibi yaptığı incelemede 7 adet boş tüfek fişeği kapsülü buldu. Olayın ardından kayıplara karışan H.M. ise bu sabah saatlerinde yakalanarak gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2006 Cuma 14:18:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?