5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Şehir mobilyaları tahrip ediliyor

Ordu'da, şehir mobilyaları tahrip ediliyor. Belediye ekipleri, her sabah tahrip edilmiş mobilya topluyor.

Ordu Belediyesi tarafından Bülbül Deresi ile Civil Deresi arasında yaklaşık bir kilometrelik sahil kordonunda yapılan zincirli korkuluklar, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sürekli tahrip edilerek denize atılıyor. Belediye ekiplerinin her gün yeniden düzenlemesine rağmen her sabah denize atılmış vaziyette bulunan zincirli korkulukları tahrip eden kişilerin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.

Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, şehir mobilyalarını tahrip eden kişiler karşısında ne yapacaklarını şaşırdıklarını belirtti. Şehrin güzelleştirilmesi için büyük fedakarlıklar yaptıklarını belirten Karadağ, "Şehir mobilyalarını baştan aşağı değiştirdik. Büyükşehirlerdeki modern dolmuş duraklarından, oturma mobilyalarına kadar her şeyi yeniledik. Ancak nedense şehir mobilyaları ve duraklar sürekli kendini bilmez insanlar tarafından kırılıp tahrip ediliyor. Sahil kordonundaki korkuluklardan sökülen zincirleri her gün denize atılmış halde buluyoruz. Bunu yapan insanların psikopat olmasından şüphe ediyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2006 Cumartesi 12:20:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre alkan IP: 81.215.11.xxx Tarih : 27.02.2006 16:32:37
ordu'nun güvenlik gücleri bu rezaleti kimin yaptıgını isterse eger cok cabuk bulur bulur da... galiba gereken ilgi gosterilmiyor. emniyetin icinden gelen bir valimiz var. ayrıca bu rezalet kendi evinin onunde oluyor. gereken duyarlılıgı kendi göz zevki icin bizden once gerceklestirmelidir. zira bu zararırın sonucu onun cebine de zarar bizim cebimize de... saygılar