5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Ağar hükümete yüklendi

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, hükümetin fındık politikasını eleştirerek, "Eğer bu politika ile giderseniz, Anadolu'da sokağa çıkamazsınız. Bunun hesabını sorarlar" dedi. 

Partisinin Ordu teşkilatının yeni binasını hizmete açmak üzere Ordu'ya gelen DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, şehir girişinde partililer tarafından karşılandı. Davullar eşliğinde otobüsünden inen ve yürüyerek parti binasına giden Ağar, vatandaşlarla tokalaştı. Büyük ilgi gören Ağar, partisinin Ordu teşkilatının bulunduğu sokakta mini miting düzenledi. Konuşmasında hükümetin fındık politikasını eleştiren Ağar, hükümete seslenerek, "Eğer bu politika ile giderseniz, Anadolu'da sokağa çıkamazsınız. Bunun hesabını sorarlar" diye konuştu. 

Allah'ın bu bölge insanına rızkını kazanması için fındığı verdiğini, bu durumda 6 milyon insanın geçimini fındıktan sağladığını kaydeden
Ağar, "Okuyan her çocuğun mektep parasının arkasında fındık var. Açılan her dükkanın arkasında fındık var. Evlenen her çiftin arkasında fındık var. Hasta olan herkesin şifasının arkasında fındık var. Velhasıl hayatın her ortamında fındık var. Allah vermiş, bu hükümet vermiyor" şeklinde konuştu. 

Hükümetin bu politika ile devam etmesinin sakıncalı olduğunu dile getiren Ağar, "Bu politika ile devam ederseniz, Anadolu'da sokağa çıkamazsınız. 'Yok, biz çıkarız'. E çıkamıyorsunuz ama. Öyle gizli gizli, polis-asker marifetiyle gezmek olmaz. Bunlar çözümü Ordu'da, Gülyalı'da, Ünye'de, Fatsa'da, Giresun'da, Bulancak'ta aramıyor. Başka başkentlerde arıyor. Londra'da, Berlin'de, Paris'te, Hamburg'da arıyor" ifadelerini kullandı.
iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 21:54:16
Güncelleme :2 Ekim 2006 Pazartesi 11:06:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?