5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

AKP'li Fatsa'dan Dalcı'ya destek

AKP Grup Başkanvekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, 23 Nisan kutlamaları sırasında Atatürk anıtına ``sakız çiğneyerek çelenk bıraktığı`` gerekçesiyle tutuklanan AKP Fatsa İlçe Başkanı Veysel Dalcı`nın ``arkasında`` olduklarını söyledi.

Fatsa, AKP Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, AKP Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, olaydan üzüntü duyduklarını söyledi.

Konunun yargıya intikal ettiğini kaydeden Fatsa, ``Olayla ilgili hukuki süreç başladı. Yargıyı etkileyecek hiçbir açıklama yapmayacağız. İlçe başkanımızın arkasındayız; en kısa zamanda aramıza katılacağına ve görevine devam edeceğine inanıyoruz`` dedi.

Milletvekili Enver Yılmaz da söz konusu iddianın hukuki boyutlarını parti olarak araştırdıklarını kaydetti.

Genel Merkezin gönderdiği parti müfettişi ve bazı milletvekilleriyle olayın hukuki boyutunu incelediklerini belirten Yılmaz, şöyle konuştu: ``Adli sürecin başlamış olduğu bir dosyaya müdahale etmek gibi bir irademiz yok. Ancak bu süreçle ilgili, partimize karşı yapılabilecek bir takım olumsuzluklara karşı da tüm arkadaşlarımızla birlikte en azından destek olmak mahiyetinde bugün buradayız. Yapılan davranışlara karşı hukuk platformunda arkadaşımızın yanında olduğumuzu ve hukukun vereceği karara da saygılı olacağımızı huzurlarınızda belirtmek istiyorum`` diye konuştu.
aa
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2006 Çarşamba 12:04:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ordulu IP: 85.97.114.xxx Tarih : 26.04.2006 15:07:16
Kimileri bir yerlerde vefa arıyorlardı...İşte Vefa Fatsa'da Fatsa gibilerde...İyi gün dostları bırakın da vefaya bakın...Sayın Eyüp Fatsa ve AKP sizlerin yanındayız...Sizlere bu kayışır...Mahkemece doğrulanmadıkça kimse suçlu sayılamaz...Tebrik ediyor ve sizi destekliyoruz Eyüp Fatsa...